“Shpëtimtari i Mariupolit”, si një njeri shpëtoi mbi 175 ukrainas në qytetin e rrethuar

07/04/2022 13:39

Aleksey, një ish-inxhinier nëndetësesh që tani riparon makinat, ka shpëtuar më shumë se 175 të rritur dhe fëmijë nga qyteti i tij i lindjes, Mariupol. 

Ai është kthyer herë pas here, në zonën e rrethuar nga rusët, duke u siguruar transport makinën e tij, të cilin ai e quan “shpëtimtarin” e tij sepse e ndihmoi atë dhe të tjerët të arratiseshin. Ai realizoi një intervistë për Sky News.

Top Channel