Kryebashkiaku i Mariupol tha se numri i civilëve të vrarë në qytet është më shumë se 5,000. 

Autoritetet ukrainase po mbledhin të vdekurit dhe vazhdojnë të mbledhin prova të krimeve të mundshme të luftës ruse në Ukrainë.

Akuzat e fundit kundër regjimit të Vladimir Putin çuan në sanksione të mëtejshme nga Perëndimi.

Top Channel