Prokurori i anti-terrorit në Francë ka hapur tre hetime mbi krimet e luftës në Ukrainë, lidhur me aktet kundër shtetasve francezë në vend që nga pushtimi i Rusisë.

Në një deklaratë, prokurori tha se po hetonte krimet e mundshme të kryera në qytetet ukrainase të Mariupol, Gostomel dhe Chernihiv midis 24 shkurtit dhe 16 marsit.

Top Channel