Ukraina: Rusia po përdor pengjet civile si mburojë

02/04/2022 17:23

Ministria e Mbrojtjes së Ukrainës ka akuzuar forcat ruse për rrëmbimin e civilëve dhe përdorimin e tyre si “mburoja njerëzore” për të mbrojtur kolonat ushtarake.

Avokati i Popullit tha se ushtarët rusë po përdorin gjithashtu fëmijët si mburoja.

Top Channel