Këtë të shtunë do të zhvillohet procesi mësimor, ku do të zëvendësohet pushimi i datës 21 mars.

Lajmi është bërë me dije nga Ministria e Arsimit dhe e Sportit.

Po ashtu, 3 ditët 24-25-26 janar që u mbyllen shkollat prej temperaturave të ulëta, do të zëvendësohen në 30 prill, 14 maj dhe 28 maj.

Top Channel