Biseda telefonike/ Biden dhe Zelensky diskutuan mbi sanksionet dhe mbështejen e SHBA

30/03/2022 19:00

Biseda telefonike mes presidentit të SHBA-ve Joe Biden dhe atij të Ukrainës Volodymir Zelenskyy ka përfunduar.

Zelensky ka postuar në Twitter se biseda e tyre zgjati një orë dhe mbuloi vlerësimet e situatave në terren dhe në bisedime, si dhe sanksione, ndihmë dhe “mbështetje specifike mbrojtëse”.

Top Channel