Biden i premton Ukrainës: Do të përforcojmë ndihmën ushtarake

26/03/2022 17:26

Presidenti i SHB-së, Joe Biden ka premtuar se do të rrisë ndihmën e saj ushtarake për Ukrainën, tha ministri i Jashtëm Dmytro Kuleba pas takimit në Poloni.

Asnjë vend tjetër nuk i dha Ukrainës më shumë mbështetje sesa Shtetet e Bashkuara. Dhe kjo është thelbësore,” tha ministri.

Ministri i Jashtëm nuk dha asnjë detaj në lidhje me ndihmën ushtarake, por  tha se bashkëpunimi i ngushtë me SHBA do të vazhdojë.

“Sot morëm premtime shtesë nga Shtetet e Bashkuara se si do të evoluojë bashkëpunimi ynë në mbrojtje”, sahtoi ai.

Top Channel