Prej 40 vitesh Ziso Musha, gdhend drurin për ta kthyer në art.

Ziso ka punishten e vet në Fier. Në atelienë e tij janë bashkë veprat e shumë viteve punë që nga ikonat, triptikët me figura njerëzish, nga gjithe trevat e Shqipërisë të gdhendura mjeshtërisht në dru.

Çdo ditë ora 7 e mëngjesit e gjen në tavolinën e tij të punës, mbushur plot me dalta.

Duke folur me Zison ashtu si me shumë artistë të brezit të tij përveç kënaqësisë që thonë se marrin nga puna të tregojnë dhe si ia trashëgojnë brezit të ri

Ziso Mushën e lëmë në punishten  e tij duke u përgatitur për hapjen e ekspozitave në punimet me dru jashtë Shqipërisë.

Top Channel