Foto Lajm/ Fëmija i frikësuar mban të shtrënguar bukën në duar, gjatë evakuuimit në Mariupol

25/03/2022 11:24

Mariupoli nuk është më si më parë, ku në qytet dëgjoheshin të qeshurat e fëmijëve, tashmë është kthyer në një “Ferrin në tokë”.

Të gjithë duan të largohen nga vendi për të shpëtuar kokën nga sulmet e vazhdueshme ruse.

Në asnjë moment që prej pesë javësh tashmë nuk ka pasur një natë të qetë. Zhurmat e bombardimeve dhe sirenave kanë zëvendësuar qetësinë dhe paqen.

Disa prej fotove të publikuara nga BBC,  fëmijët po evakuohen me prindërit e tyre ose të afërt të mbetur gjallë përmes korridoreve humanitare.

Një prej pamjeve më prekëse është një i mitur mban një bukë të shtrënguar mes duarve gjersa është i ulur në karrocë gjatë rrugës së largimit nga vendi ku ai lindi.

Top Channel