Kryeministri i vendit Edi Rama ka thënë se Paketa e Rezistencës Sociale ndaj pasojave të krizës globale energjetike si edhe të luftës në Ukrainë mbi çmimet po merr formë përfundimtare.

Me anë të një postimi ne Facebook, Rama ka deklaruar se në kuadër të krizës ekonomike qeveria shqiptare po përgatit një paketë Rezistence Sociale për të përballur

Më herët, Rama ka theksuar se duke nisur nga sot Bordit Kombëtar të Administrimit të Karburantit do të kalojë në filtër fitimin e çdo kompanie karburanti.

Ndërkohë që sot pritet që në orën 11:00 të nisë një tjetër protestë para kryeministrisë për rritjen e çmimit të naftës dhe ushqimeve.

Top Channel