CIA: Rreth 4000 ushtë rus mund të jenë vrarë në Ukrainë

08/03/2022 18:05

Drejtori i CIA-s, William Burns ka thënë se në luftën e Rusisë në Ukrainën mund të jenë vrarë nga 2 mijë deri në 4 mijë trupa ruse.

Diplomati veteran, një ish-ambasador i SHBA-së në Moskë, tha gjithashtu se SHBA kishte bërë shkëmbim intensiv të inteligjencës me Ukrainën, duke përfshirë detaje të planifikimit ushtarak rus dhe do të vazhdojë ta bëjë këtë çdo ditë.

Mendoj se Putini është i zemëruar dhe i frustruar tani. Ai do vazhdojë të përpiqet të rrëzojë ushtrinë ukrainase pa marrë parasysh viktimat civile,” tha Burns.

Top Channel