Dështon përpjekja e dytë e evakuimit të civilëve në Ukrainë

06/03/2022 17:56

Përpjekja e dytë e evakuimit të civilëve nga Mariupol ka dështuar sërish duke shtuar rrezikun.

Vendimi për armëpushim të përkohshëm nuk u zbatua duke sjellë bombardime dhe sulme,ndërsa pritej të evakuoheshin rreth 400,000 banorë.

Pas rifillimit të sulmeve banorëve u është kërkuar të strehon ku të munden dhe sa më shpejtë.

Një përpjekje e dytë për të evakuuar civilët nga Mariupol u shkatërrua sërish sot pasi qyteti u granatua vetëm pak minuta pas një armëpushimi të rënë dakord. Ai pasoi përpjekje të ngjashme të shtunën, kur planet për evakuimin e refugjatëve u ndaluan kur bombardimet rifilluan 45 minuta pas armëpushimit”, sipas Daily Mail.

FOTO GALERI
2/5

Top Channel