Shqipëria ka treguar se është një vend mikpritës ndaj atyre që ikin nga luftërat.

Në vend jetojnë disa mijëra refugjatë të luftës të cilët erdhën këtu pasi talebanët morën pushtetin në Afganistan.

Disa prej tyre tashmë janë bërë nxënës të një klase në universitetin bujqësor.

Mezi presin të ikin por thonë se Shqipëria do tu mungojë. Veçanërisht picat dhe kapuçinot.

Top Channel