Gjatë debatit në studion e Për’puthen në lidhje me të kaluarën e Melikut, u përfshi jo vetëm Laureta dhe Meliku.

E gjithë konkurrentët kishin reagimet e veta por ajo e cila i habiti më shumë ishte ajo e opinionistit.

Arjani i bëri një pyetje Melikut: “Ti ke qenë në motor me ish të dashurën tënde, ku ajo humbi jetën? Je ti shaktar i atij aksidenti?

Kjo gjë acaroi shumë Melikun i cili u prek nga kjo gjë.

Ai e përsëriti disa herë: “Nuk kam qenë un shkaktarë i aksidentit”.

Një ndër gjërat që e lëndoi më shumë atë ishte familja e vajzës, e cila mund të ishte duke e ndjekur emisionin dhe do të dëgjonin këtë gjë

Top Channel