Me cilin rol u bë fenomen në Portokalli Bes Kallaku? Altin Basha rrëfen momentet në Ëndërrtjetrrësit

20/02/2022 21:59

Roli me të cilin u paraqit në audicionin aktori Bes Kallaku ishte “Tuta” dhe pas kësaj ai u bë pjesë e spektaklit “Portokalli”.

Regjisori Altin Basha i ftuar në Ëndërrtjerrësit tha se ai shpërtheu me atë rol dhe më pas me rolin e minatorit.

“Ai shpërtheu me atë, mënyra se si bënte dialektin shpërtheu u bë fenomen më vonë”, tha regjisori Altin Basha.

Puntata e radhës e ëndërrtjerrësve bashkon për herë të parë ata që kanë bërë Portokallinë për 20 vite. Spektakli më i dashur i humorit që u ka dhuruar shqiptarëve buzëqeshje të vërteta.

Top Channel