Kjo është zona e Qaf Laçit, në aksin Shkodër – Pukë, dhe kjo është rruga e këmbësoreve që të lidh me fshatin e Mnelës.

Arsyeja pse ne kemi ardhur këtu sot, janë pikërisht këto. Kanë qenë banorët e zonës të cilët na kanë njoftuar për praninë e predhave në rrugën e këmbësorëve.

Janë rreth 9 predha artilerie të shpërndara në luginë të cilat janë sërish të rrezikshme për shkak se në to janë ende të montuara djegoret.

Ky banor i cili nuk dëshiron të identifikohet thotë se i ka zbuluar municionet teksa po ruante bagëtitë por sipas tij, në zonë ka më shumë se kaq.

Top Channel