Në shtëpinë e ‘’BBV’’ kanë qenë të ftuar dy opinionistët e këtij edicioni.

Arbër Hajdari dhe Balina Bodinaku janë përzgjedhur nga banorët për të konsumuar darkën e sotme .

Siç e do tradita të ftuarit nuk mund ta bëjnë vizitën e tyre duarbosh.

Për të qenë tërësisht komformë rregullave, dyshja nuk harroi që poshtë filxhanit të kafesë të linte edhe kartmonedhën për banorët.

Ky veprim pasoi me shumë të qeshura dhe humor.

 

Top Channel