Në këto ditë të fundit “Vëllai i Madh” i’u jep mundësinë atyre t’ja kalojnë sa më bukur me njëri tjetrin por edhe me të dashurit e tyre jashtë shtëpisë së “Big Brother”.

“Vëllai i Madh” ka menduar se çdo ditë të organizojnë darka në shtëpi me miq dhe familjar por për këto takime duhet të paguajnë me para të cilat i zbriten çmimit të madh.

Top Channel