Për herë të parë darkës në shtëpinë e ‘’Big Brother Vip’’ i janë bashkuar edhe dy të ftuar special.

Banorët prej orësh kanë nisur përgatitjet për të mirëpritur dy opinionistët e produksionit.

Arbër Hajdari dhe Balina Bodinaku do të konsumojnë darkën së bashku me banorët.

Emocionet janë të dyanshme teksa banorët po shijojnë ardhjen e të ftuarëve pas më shumë se 100 ditësh në izolim.

Top Channel