Monika dhe Iliri kanë folur për debatin mes Einxhel dhe Donaldit.

Pjesë nga biseda:

Monika: Po i njëjti muhabet në çdo Prime

Iliri:
Del që edhe do të gërricesh

Monika: Po sigurisht, po ta shikosh pavarësisht çdo gjëjë,Donaldi i ka hapur rrugë as që i bën fare përshtypje

Iliri: Do ishte shumë më e thjeshtë një moment të uleshin dhe të bisedonin

Top Channel