Një debat i ashpër ka ndodhur mes Arjolës dhe Monikës.

Të dyja kanë kundërshtuar njëra-tjetrën teksa kanë kometuar debatin mes Einxhel dhe Donaldit.

Monika duket se nuk ka pranuar deklaratat e Einxhel teksa Arjola ka pasur qëndrim tërësisht pro tyre.

‘’Ti faktin tim e quajte gënjeshtër’’, reagoi e nervozuar Einxhel pas deklaratave të dëgjuara.

‘’Unë e njoh Donaldin nga një tjetër program dhe e di që atje ka filluar të shoqërohet me Borën, Dhe nuk mund të them që ai është njohur nga lidhja e tij. Mua nuk më ka pëlqyer mënyra e komunikimit të Einxhel sepse edhe unë kam punuar pa lekë për vite të tëra’’,- sqaroi Monika.

Duket se Einxhel që akuzon Donaldin për moskorrektesë në marrëdhënien e punës nuk do të gjejë ndalim për komentet dhe debatet që do të shkaktojë në shtëpi.

 

Top Channel