Në monitor do të shfaqen tre skena të njohura të filmave shqiptarë “Edhe kështu edhe ashtu”,”Përrallë nga e kaluara” dhe “Lulëkuqet mbi mure”.

Detyra e tyre është ti ribëjnë të treja skenat.Ndarja që do të kenë për secilën skenë është kjo:

“Edhe kështu edhe ashtu”:Iliri dhe Arjola

“Përrallë nga e kaluara”:Monika dhe Donald

“Lulëkuqet mbi mure”:Einxhel dhe Beniada

Ata do të memorizojnë dialogun e secilës skenë dhe do të përgatisin veshjet me mjetet rrethanore që do të gjejnë në shtëpi.

Në rast se skena ka më shumë se dy banorë ata do të zgjedhim vetë se me cilin prej banorëve do të bashkëpunojnë.

Top Channel