Improvizimi i disa skenave nga tre filma të vjetër shqiptarë, është prova e radhës për banorët e “Big Brother VIP”.

Arjola dhe Iliri zgjodhën të risjellin një pjesë nga filmi “Edhe kështu, edhe ashtu”. Për ta realizuar sa më mirë, artistët realizuan dhe puthjen në buzë.

Aktorja dhe balerini kanë krijuar një miqësi të ngushtë me njëri-tjetrin gjatë qëndrimit të tyre në shtëpi dhe disa herë janë komentuar nga publiku sikur mes tyre po lind një romancë. Por ata kanë sqaruar gjithçka, duke treguar se mes tyre ka vetëm miqësi.

FOTO GALERI
1/13

Top Channel