Iliri dhe Monika kanë kaluar një pjesë të madhe të mbrëmjes duke biseduar dhe analizuar dinamikat e lojës.

‘’Mes meje dhe Einxhel kush mendon se ka më mund të shkojë në finale?”,- e pyeti aktorja Ilirin.

Monika zgjodhi spektaklin e mbrëmshëm të përballej me Beniadën duke ia lënë publikutnë dorë të dëgojë njërën prej tyre në finale.

E dyzuar për këtë zgjedhje Monika deklaroi se u bazua në analizën që ajo dhe Iliri bënë gjatë mbrëmjes, duke treguar se në këtë pikë të lojës shumë zhvillime janë në dorën e fatit.

‘’Njësoj është si me Arjolën, si me Einxhel apo Beniadën. U bazova tek analiza që bëmë dhe nuk kisha shumë kohë për ta menduar. Tani mbetet në dorë të shancit’’,- tha ajo.

 

Top Channel