Donaldi ishte një nga banorët me të cilët Egzona krijoi më shumë afrimitet gjatë qëndrimit të saj në shtëpinë e “Big Brother VIP”.

Nga një pjesë e publikut, miqësia me aktorin, u pa si një pëlqim nga ana e moderatores.

Kjo temë u diskutua edhe sot në “Breaking”, kur Fiorentina, ish-banore e “Big Brother” i tha Egoznës se “nga jashtë u pa që e ndjeu të ishte afër Donaldit”.

Egzona: Te çështja që unë u afrova me Donaldin…

Fiorentina: Sepse ashtu e ndjeve

Egzona: Sepse Triksa dhe Donaldi ishin banorët që më afruan më shumë

Fiorentina: Dhe unë prandaj po të them

Egzona: Ndjeva ngrohtësi prej tyre

Fiorentina: Dhe unë atë po të them. Në atë pikë të lojës, duke parë dhe nga jashtë, ti e pe dhe u afrova te Donaldi dhe Triksa

FOTO GALERI
1/5

Top Channel