Edhe këtë prime në Big Brother VIP ka vijuar debati i ashpër mes Donaldit dhe Einxhelit.

Opinionisti Arbër Hajdari ka dhënë mendimin e tij në lidhje me gjithë këtë situatë duke thënë se futja e historive nga jashtë nuk është aspak gjë pozitive.

Në këtë pikë të lojës futja e historive nga jashtë nuk është gjë pozitive dhe dhënia e kontekstit për të ulur imazhin e një personazhi tjetër të rëndësishëm mendoj që nuk është gjë pozitive.Nuk do çoj në asnjë rrugë as Einxhel as Donaldin”,tha ai.

Top Channel