Në një bisedë me Beniadën,Einxhel ka folur për Donaldin.

Ajo ka thënë se Donaldi është fallco në çdo gjë që bën dhe që thotë.

Unë e kam thënë për atë njeri që ai është fallco për gjërat që bën dhe që thotë.Ai po shtiret më njerëzit duke qënë ai personi që preket shumë se në jetën jashtë nuk më është dukur aspak ashtu.Kur kam hyrë këtu brenda i kam thënë që nuk e kam pritur që ti të jesh kaq emocional dhe kaq i ndjeshëm”,u shpreh moderatorja.

Top Channel