Mbrëmjen e djeshme Arjola dhe Einxhel kanë biseduar gjatë me njëra-tjetrën.

Aktorja ka treguar se gjatë eksperiencës së saj në ‘’Portokalli’’ nuk e ka parë veten vetëm në kornizat e aktores.

‘’Kam qenë gjithnjë e përkrahur dhe e mbështetur. Nuk e kam parë asnjëherë veten vetem si aktore aty. Kam tentuar, kam bërë edhe audicion për ta prezantuar por ishte shumë vonë. Është pak e rrezikshme sepse e di që të bësh prezantim dhe të jesh edhe aktore mund të të konsumohet shumë figura’’,- tha ajo.

Më tej Arjola rrëfeu edhe se angazhimin në ‘’Portokalli’’ e zgjodhi pavarësisht shumë ofertave të bëa nga programe dhe televizione të tjera.

Top Channel