Pas spektaklit të mbrëmjes së kaluar, ku Einxhel pati një përplasje me tone të ashpra me Donaldin, zgjodhi që të mos shtrihet për tu qetësuar.

Ndonëse vijon trajtimi i saj mjekësor pas incidentit dhe ndërhyrjes në krah, Einxhel tha se do të qëndrojë sepse nuk ka dhimbje.

Ndërsa Monika e përgëzoi për guximin duke i thënë “Je burrneshë”, por Einxhel iu përgjigj me ironi duke i thënë: “E bëj për finale.”

Einxhel: Nuk do shtrihem 2 minuta, fare nuk do shtrihem.

Monika: Sfidoje, nuk jam e lodhur thuaj, nuk jam.

Einxhel: Nuk më dhemb fare.

Monika: Burrneshë të kam.

Einxhel: Jo e zemra po e bëj për finale.

Monika: Dihet që nuk bëhet për finale, vetëm ajo nuk bëhet.

FOTO GALERI
2/8

Top Channel