Ndonjëherë është e vështirë të dallosh kur dikush po të gënjen.

Ndoshta ju jeni të magjepsur nga sharmi i tyre, mirësia e tyre, ose thjesht nuk jeni plotësisht të vetëdijshëm për këtë mundësi. Në parim, njerëzit nuk duan të besojnë se dikush që sapo kanë takuar, e lëre më një person i dashur, po i gënjen.

Këto shenja janë “mjeshtër” në gënjeshtër, andaj kushtojini vëmendje karakteristikave të gënjeshtrës së tyre për t’u mbrojtur nga rrjeta e tyre e mashtrimit:

Demi
Lajmi i mirë: Nga të gjithë personazhet në këtë listë, Demi ka më pak gjasa të gënjejë. Lajm i keq? Është gjithashtu shumë e mundshme që, kur ta bëjnë këtë, ata do t’i qëndrojnë historisë së tyre deri në fund të hidhur.

Demi drejtohet nga një shtëpi tjetër vlerash, që do të thotë se morali është tepër i rëndësishëm për ta. Megjithatë, nëse Demi beson se gënjeshtra do ta ndihmojë atë të arrijë qëllimin e tij, nuk ka asnjë problem që ai të gënjejë herë pas here, thotë astrologia Lauren Ash. Megjithatë, kini kujdes: nëse i kapni duke gënjyer, demat do të mohojnë, sfidojnë. Pra, nëse jeni gati të përballeni me ta, sigurohuni që të keni prova.

Akrepi
Ashtu si me Demin, nëse vendosni të përballeni me Akrepin, më mirë të jeni të përgatitur dhe plot prova të padiskutueshme. “Ndikimi i madh që kanë te njerëzit i lejon ata të thonë saktësisht atë që të tjerët duan të dëgjojnë”, thotë Loren.

Për shkak se ata shpesh kanë një “dukje të bukur”, Akrepat mund të jenë sharmantë që “dinë të përdorin fjalët dhe dinakërinë për t’iu afruar qëllimit të dëshiruar”.

Gaforrja
Të njohur si një shenjë emocionale dhe e butë, Gaforret mund t’i përdorin këto karakteristika në avantazhin e tyre. Askush nuk di të thurë një histori zemërthyese si Gaforrja. Intuita e tyre amtare mund të bëhet një armë në luftën e fjalëve, shpjegon Loren.

Kur shtyhen në një cep me të vërtetën, Gaforret shpesh do të shmangin pranimin e fajit ose do të vendosin edhe për një sulm verbal për të ridrejtuar rrjedhën e bisedës.

Luani
Nuk është sekret që Luanëve u pëlqen të flasin. Drama e tyre u jep atyre një avantazh ndaj personazheve të tjerë në aftësinë e tyre për të rrëfyer. Një Luan krenar, i sunduar nga një shtëpi e pestë krijuese dhe i ndikuar nga energjia fikse e zjarrit, “më mirë do të thoshte një gënjeshtër njëqind herë për të mbrojtur egon e tij sesa të pranonte se u kap në gënjeshtër”. Pra, përgatitni detektorët tuaj të gënjeshtrës.

“Sapo të vendosin të bien dakord, ata do të investojnë të gjithë energjinë e tyre për të ringjallur versionin e tyre të së vërtetës”, thotë Loren.

Virgjëresha
Mos lejoni që Virgjëresha t’ju mashtrojë. Po, shenja e tokës shpesh “fluturon” nën radar, por sipas Ash, Virgjëresha është dinake dhe ndoshta më e mira në gënjeshtra nga të gjitha shenjat.

Ajo që e dallon Virgjëreshën është syri i tyre i mprehtë për detaje dhe aftësia e tyre për të menduar shpejt në këmbë, thotë ajo. Virgjëreshat janë po aq të mira në shpikjen, por edhe në zbulimin e gënjeshtrave nga njerëzit e tjerë.

Binjakët
Dhe, gënjeshtarët më të mëdhenj nga të gjithë janë Binjakët, për të cilët thuhet vazhdimisht se janë hipokritë. Dhe për shkak se ata udhëhiqen nga Merkuri komunikues dhe intelektual, Binjakët janë “të bekuar me dhuntinë e muhabetit”, që do të thotë se ata janë folës të sjellshëm. “Ata dinë t’i përshtatin fjalët e tyre për t’iu përshtatur çdo situate, ose nëse situata e kërkon, ata veprojnë si një “avokat i djallit”, thotë Lauren.

Përveç kësaj, Binjakët nuk janë domosdo të prirë për të gënjyer, por kur ta bëjnë, faktet dhe trillimet do të bashkohen, shkruan MSN.

Top Channel