Pasi në spektakël u transmetua një klip ku Iliri fliste me Monikën se në nominim do të çonte Donaldin dhe Bendiadën, nisën menjëherë debatet mes banorëve dhe opinionistëve.

Debati

Beniada: Mendoj që po arrojmë në finale dhe na kanë frikë.

Iliri:Mendoj që arma jote me e fortë është indiferenca.

Beniada: Jo absolutisht, unë injoroj ata që ofendojnë. Unë gjithmonë kam dhënë mendimin tim.

Donald: Unë mendoj se çdo njeri mendon ndryshe në situata ndryshe, ajo e ka thënë mendimin e saj , por ndoshta nuk bërtet si Iliri.

Arbri: Iliri bën një lloj përllogaritje , këtë e dimë.

Iliri: Unë shkoj me instikt në zgjedhjet e mia.

Balina: Ti ilir nuk do ti lësh gjërat në dorë të fatit, kjo është mënyra se si ti luan, ndoshta kjo është një nga pikat e tua të forta.

FOTO GALERI
1/22

Top Channel