Pasditen e sotme banorët janë prezantuar me një tjetër lojë.

Ata imituan fotot e famshme të muzeut “Marubi”.

Historia e fotografisë shqiptare u rikthye në shtëpinë më të famshme nëpërmjet inskenimit dhe imitimit të banorëve VIP.

Kjo lojë përveçse risjolli në shtëpi kulturë, shkaktoi shumë të qeshura dhe humor.

Top Channel