Mbrëmjen e djeshme Donaldi dhe Beniada kanë folur për prindërit e tyre.

“Ata të shtëpisë simë nuk harxhojnë as 20 lek”,tha Donaldi me shaka.

“Edhe babai im kështu është edhe shpesh herë e lejmë në shtëpi”,tha Beniada duke qeshur.

Top Channel