Rivaliteti mes Ilirit dhe Monikës ka vendosur një tjetër person në siklet.

Është Arjola e cila duket se është lodhur së qëndruari mes këtyre dy zjarreve.

Shpeshherë asaj i është dashur të bëjë ndërmjetësim ose të durojë komentet e këtyre dy palëve.

“Tek unë nuk ndikon fare se çfarë thotë Iliri dhe Monika me njëri-tjetrin”,- tha ajo.

Ata kanë analizuar sot nëse mes tyre po vazhdon miqësia apo po lind rivaliteti i lojës.

“Unë Ilirin e kam mik dhe do vazhdoj ta kem të tillë”,- tha Arjola.

Nga ana tjetër Iliri shprehu se në thelb të lojës është fitorja dhe ky synim është i pashmangshëm as për Arjolën.

FOTO GALERI
1/12

Top Channel