Einxhel Shkira do të lërë shtëpinë e Big Brother për pak kohë pas incidentit ku ajo lëndoi keq krahun, duke luajtur në shtëpi.

Einxhel është ndjerë keq pas rrëzimit, duke thënë se ka thyer krahun, ndaj i duhet të marrë ndihmë mjekësore të specializuar,.

Einxhel duhet të niset drejt spitalit duke u detyruar kështu të lërë për pak kohë shtëpinë e “Big Brother”.

Gjatë gjithë trajtimit dhe vizitave, çdo lëvizje e saj do të jetë e monitoruar nga kamerat.

Gjendja e saj është e mirë dhe shumë shpejt do t’i ribashkohet shtëpisë.

FOTO GALERI
1/9

Top Channel