Mbas Prime-t të mbrëmshëm,Donaldi ka folur me Egzonën duke thënë se ai ishte i mërzitur që asnjë nga banorët nuk e tha emrin e tij për në finale.

Sido që të jetë u mërzita shumë që askush nuk tha emrin tim për në finale dhe pyetja ishte me dëshirë.Unë prita te Beniada,te Monika”,tha Donaldi.

Unë kam pështypjen se Beni tha emrin tim sepse nuk donte të ndante ty me Ilirin”,tha Egzona.

“Çlidhje ka,ti thua atë që mendon,atë që ti do të thuash”,tha Donaldi.

Top Channel