Mbas spektaklit të mbrëmshëm,Monika ka folur me banorët për Ilirin.

“Me ka dhembur shumë momenti që ai më ka rënë në qafë se nuk ka arsye,nuk ka një shkak”,u shpreh aktorja.

Nuk dihet nëse dyshja do të vazhdojë të mos ketë raport të mirë me njëri tjetrin ose do ti lenë anash pakënaqësitë dhe do të bëjnë paqe.

Top Channel