Banorët kanë shprehur njëri pas tjetrit nominimet e tyre.

Në dhomën e Rrëfimit ata kanë zgjedhur 2 banorë të cilët duan t’i dërgojnë në televotim.

Shumicën e votave e grumbulluan pikërisht Tani dhe Egzona.

Einxhel, si fituese e lojës së Sekreteve pati mundësinë të zëvendësonte njërin prej tyre.

Gazetarja vendosi që mos ta shfrytëzojë veton e saj duke e lënë fatin në dorën e banorëve.

Publiku do të ketë në dispozicion disa ditë për të votuar mes dyshes.

Top Channel