Beniada, një nga banoret e Big Brother VIP Albania është dënuar nga Vëllai i Madh pasi prishi derën e dollapit dhe u përpoq të fshihte provat.

Në spektaklin e mbrëmjes së kaluar, “Vëllai i Madh” vendosi ta dënojë Beniadën duke e detyruar t’i dhurojë banorëve ëmbëlsira, pa mundur t’i konsumojë vetë ato.

Mëngjesin e sotëm, ajo ka shkuar pranë krevatit të Arjolës duke i zbuluar “sekretin”.

“E kam fsheh një ëmbëlsirë për veten”, i tha Beniada.

Ajo kishte nxjerrë dy copa ëmbëlsirë dhe i kishte vënë në pjesën e sipërme të banakut në mënyrë që banorët e tjerë të mos e shohin.

FOTO GALERI
1/8

Top Channel