Vetëm pak ditë na ndajnë nga finalja e madhe e ‘’Big Brother Vip’’.

Banorët janë informuar sot se vetëm 4 prej tyre do kenë mundësinë të çojnë rrugëtimin deri në fund.

Njëri pas tjetrit ata veçuan nga tre banorë më të cilët dëshirojnë të përjetojnë fundin e kësaj eksperience.

Zgjedhja e banorëve:
Einxhel: Beniada, Monikë dhe Arjola.
Beniada: Einxhel, Arjola dhe Egzona
Monika: Arjola, Einxhel dhe Beniada
Ilir: Arjola, Beniada dhe Tani
Arjola: Monika, Iliri dhe Beniada
Donald: Egzona, Beniada dhe Monika
Egzona: Ilir, Donald dhe Arjola
Tani: Ilir, Arjola, Donald

Top Channel