Ditët e fundit duket se disa prej banorëve kanë shkëputur komunikimin mes tyre.

Hatërmbetjet, strategjitë dhe debatet janë reflektuar edhe në koefidencën që ata kanë me njëri-tjetrin.

Si rezultat konkurentët kanë zgjedhur që jo vetëm të kenë mosmarrëveshje lidhur me lojën, port ë refuzojnë totalisht bashkëveprimet mes tyre.

Banorët kanë diskutuar spektaklin e sotëm për rrethanat që kanë patur si rezultat këtë sjellje të tyre.

Pjesë nga biseda:

Monika: Unë nuk komunikoj me Ilirin, më ka ofenduar me fjalë dhe veprime që unë mendoj se nuk i kam ofenduar në asnjë moment

Iliri: Unë nuk e kuptoj se çfarë sjellje pret Monika nga një person i ligë si puna ime. Rradhën e kaluar më ofendoi dhe më quajti njeri të ulët dhe të ligë, nuk ka pse të presë sjellje tjetër nga unë

Donaldi: Unë nuk komunikoj me disa prej banorëve, por kjo nuk vjen se unë kam frikë nga loja e tyre. Unë në këtë edicion kam bërë gjëra që kanë dashur guxim, mbase që shumica prej banorëve këtu nuk e kanë.

 

FOTO GALERI
1/25

Top Channel