Iliri ka diskutuar me Tanin për eleminimin e spektaklit të sotëm.

Nga njëra anë them Monika për faktin që ka qenë që në fillim por dhe Arbri ka luajtur mirë”,tha Tani.

 50 me 50 e jep ti?”,e pyeti Iliri.

Po ashtu mendoj,nuk ka gjë të sigurt për dikë”,tha Tani.

Top Channel