Banorët janë informuar për sfidën që duhet të kryejnë për të siguruar buxhetin.

Ata do të provojnë të skulpturojnë në akull në mënyrë që të përmbushin dëshirat dhe nevojat e javës së ardhshme.

Fillimisht banorët u ndanë në dy grupe kryesore.

Donaldi, si person me eksperiencë në këtë fushë nuk duhet të bashkëpunonte me më shumë sesa me 3 banorë.

Menjëherë pas gongut, konkurentët nisën të vizatonin mbi akull logon e “Big Brother Vip”.

Koha në dispozicion për këtë detyrë është 2 orë.

Top Channel