Në një bisedë me Arbrin dhe Tanin,Iliri ka folur për Beatrix.

Ai ka thënë se këngëtarja nuk do të dilte kurrë në nominim pasi banorët nuk do ta nominonin atë.

Ndoshta Trixa nuk kishte për të dalë kurrë në nominim sepse e krefnin nga mëngjesi deri në darkë,vetëm unë e kam nominuar Trixën,ndonjë banor i ri mund ta nominonte”,tha Iliri.

Top Channel