“Vëllai i Madh” i ka vendosur atyre në discpozicion të gjithë përbërësit e nevojshëm për të përgatitur 500 sanduiçë të cilët do t’ju shpërndahen njerëzve në nevojë.

Do të ndahen në dy skuadra.Në living janë vendosur dy tryeza ku mund të rreshtojnë produktet dhe të vendosen në rresht si një zinxhir i mirëfilltë pune ku secili e kryen detyrën e vet dhe e pason tek tjetri.

Në njërën skuadër janë:Beniada,Ilir,Egzona dhe Monika dhe në skudrën tjetër Tani,Einxhel,Arjola dhe Donaldi.

Top Channel