Xheisara, banorja që la shtëpinë e Big Brother gjatë spektaklit të së martës tregoi se donte të bënte një tjetër lojë por zgjodhi të qëndronte e qetë.

Në “Fan Club” u shpreh se ndihej më rehat teksa shfaqte Xheisarën e edukuar, jo grifshën. Megjithëse e cilëson veten shumë energjike, sipas saj duhej akoma më shumë përshtatje për të treguar gjithçka nga vetja.

“Në momentin e parë që kam hyrë, kam qenë me këmbë të para dhe super energjia ime që do bëja çfarë të doja dhe do të tregoja atë pjesën që jam grifshë. Nuk e bëra unë atë gjënë. Kam menduar të njëjtën Xheisarë që jam jashtë, jam e qeshur, duroj shumë ama nëse e kalon cakun, shpërfytyrohem dhe nxjerr thonjtë. 

Nëse do kisha bërë grifshën gjatë gjithë kohës, njerëzit mbase nuk do ma kishin kuptuar dhe vendosa që mes grifshës dhe Xheisarës së edukuar të bëja këtë gjë sepse unë ndihesha më rehat. Kur hyra brenda kisha shumë energji dhe më thanë “do shikosh në vazhdim se çfarë do të ndodhë.” Sado energjik të jesh, duhet kohë përshtatje”, tha Xheisara.

FOTO GALERI
1/8

Top Channel