Donaldi e priste çdo gjë në shtëpi përvec aleancës së Ilirit dhe Einxhel.

 

Teksa bisedonte me Egzonën dhe Monikën ai ka ironizuar votimet që dyshja ka bërë për njëri-tjetrin.

‘’E fundit gjë që prisja ishte aleanca Iliri-Einxhel, në vlerësime kishin votuar njëri-tjetrin si inteligjentë’’,- tha ai i zhgënjyer.

Banorët vazhduan të diskutonin për strategjinë e lojës së disa prej banorëve.

‘’Mendoj se Arbri po më shmanget dhe nuk e kam kuptuar pse’’,- thotë nga ana tjetër Egzona.

Top Channel