Në një bisedë mes banorësh,Arbri i tha Einxhel se ajo jashtë shtëpisë së “Big Brother Vip” do ta ruaj sërish miqësinë me Donaldin por moderatorja e mohoi këtë gjë duke u shprehur se nuk do ia fali Donaldit as brenda as jashtë.

“Në të dyja rastet unë prap nuk ja fal gjënë që ka bërë,as jashtë as brenda kështuqë nuk kam për të qënë.Nëse këtu brenda do të kishte qenë ndryshe dhe do kisha parë diçka ndryshe dhe konkluzionin do e kisha ndryshe nga çe kam patur jashtë mbase kur të dilnim mund ti anashkalonim disa gjëra“,u shpreh ajo.

Top Channel