Tani është shprehur i lënduar për ftohtësinë dhe deklaratat e bëra nga Beniada kundrejt tij.

 

‘’Kur nuk më afron nuk ka sesi të më njohë’’,- tha Tani i zhgënjyer.

Në lojën e zhvilluar me epitete ishte Beniada e cila votoi Tanin si personin pa të cilin mudn të jetonte shumë lirshëm në shtëpi.

E gjithë kjo mërzi është pasuar me disa këshilla miqësore edhe nga Iliri i cili i tha:

Ndiq rrjedhën tënde, lëri çfarë thonë të tjerët. Nuk ke pse e vret mendjen fare për çfarë ndodh.

Top Channel