Monika Lubonja dhe Iliri Shaqiri u përfshinë në debate të ashpra gjatë spektaklin të sotëm.

Monika kujtoi se Iliri shpesh i ka thënë se do të largohet nga shtëpia, ndërkohë që Iliri e akuzoi se aktorja “ka një dorë në bakllava, tjetrën në revani dhe rri pas çiftit Donald-Beatrix për të përfituar”.

Debati vazhdoi gjatë këtë të premte, edhe pasi u mbyll lidhja me studion. Madje, Monika u ngrit në këmbë, ndërsa i fliste me tone të ashpra balerinit.

Në këtë situatë të tensionuar, ra në sy veprimi i Donaldit, që qëndroi pa folur, duke tundur në litar një kishte në dorë.

Monika është kritikuar shpesh nga konkurrentët se po bën lojë të dyfishtë, duke u përpjekur të ketë marrëdhënie të mira me të dyja grupimet e shtëpisë, Ilirin nga njëra anë dhe Donaldin nga ana tjetër.

 

FOTO GALERI
1/15

Top Channel